FAQ/Veelgestelde vragen

U kunt hier een aantal veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden vinden. Zit uw vraag er niet bij stuur ons dan een email met uw vraag aan support@3dfotoscan.nl.

Als ik de geassembleerde printer met behulp van de video in gebruik wil nemen, waar is dan de video?
- U kunt hem hier downloaden of hier in een webpagina bekijken.

Als ik de complete bouw instructies met behulp van de video wil uitvoeren, waar is dan de video?
- U kunt deze video hier downloaden of hier in een webpagina bekijken.

Hoeveel filament krijg ik bij de gehuurde printer geleverd?
- Wij leveren minimaal 300 gram van een filament naar keuze dat in de huurprijs zit. U kunt
  zelf een kleur uitkiezen. Wilt u meer gebruiken dan kunt u extra fiolament kopen. Heeft u daarvan
  over dan zullen wij u het verschil retour betalen. Wij wegen dan het geretourneerde filament.


Kan ik retourneren en krijg ik dan mijn geld terug?
- U kunt op onze algemene voorwaarden pagina alles vinden over onze leverings- en betalingsvoorwaarden voor aankopen via de webwinkel. Wij volgen de regels zoals ze door het webshop Keurmerk zijn voorgeschreven. Mocht u klachten over ons hebben dan horen wij dat graag rechtsstreeks van u. 
Bij al onze producten staat de prijs incl. 21% btw vermeld.
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
Ideal, credit card, paypal, pin en contant(bij afhalen in de winkel zelf), √©√©nmalige automatische incasso (duurt 7 dagen)  en rembours bij aflevering.

U heeft het recht van herroeping binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij verzoeken u wel goederen in - indien mogelijk - de originele verpakking te retourneren. Wij versturen via PostNl of bezorgen zelf. Mocht een bestelling niet naar wens zijn kunt u dat binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren.U kunt contact met ons opnemen om een model retourformulier te ontvangen. Uiteraard vernemen wij graag wel uw reden. De kosten van retourneren of zelf afgeven in onze studio in Delft zijn wel voor de koper. Mocht er echter door ons een fout zijn gemaakt, dan sturen wij u een retour-etiket en pakketpost bon, alvorens u gaat retourneren.
Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping heeft gemeld. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.